Forum | Log ind | 22 Aktive besøgende 
.: Ama'r web :. 
- professionel webhosting
Beghuset
 MENU
 :: Forside
 :: Om Ama'r Web
 :: Priseroversigt - webhotel
 :: Bestil webhotel
 :: Online Betaling
 

 Produkter
 :: Domæner
 :: CMS hotel
 :: Winfinans ASP
 :: Mail hotel
 :: Web hotel
 

 Virus og SPAM
 :: Ting du bør vide
 

 Support og service
 :: Support forum
 :: Email opsætning
 :: Link til service siden
 :: Download
 :: Mailmanager
 :: Artikler
 :: Brug af webhotel
 

 Online betaling

Vi kan nu tilbyde betaling af deres regninger via vor Online Dankort betaling. Du skal blot angive dit kundenummer og nummer på den faktura der ønskes betalt. Du får herefter en udførlig oversigt over hvad fakturaen dækker og har mulighed for at betale den med Dankort.
 

  Artikler
Opsætning at regler via Mail Manager

Via din Ama'r Webs webmail og mail manager adgang kan du opsætte regler for den post som modtages på dine email adresser. Du kan opsætte regler for den enkelte email adresse - eller for hele domænet. Ønsker du at opsætte regler der gælder for hele domænet kræves logon med "administrator rettigheder" Denne rettighed har kun brugeren "admin" og du skal således logge på med brugernavn admin@dit-domæne og dennes kodeord

Hvis du ikke har adgang til domænets "admin" konto kan du ikke opsætte regler der gælder hele domænet, men kan istedet lave en regel der kun er gældende for din egen mailkonto.
(Det kan iøvrigt anbefales, at man først afprøver en regel på sin egen mail konto inden den gøres gældende for hele domænet)

Efter logon er foretaget vælges menupunktet "Regel administration for domæne" eller "Ret egne regler" fra drop-down listen i øverste højre hjørne af skærmen

Der næst klikkes på "Tilføj regel" i skræmens venstre side

Nu skal reglen opsættes. Alle Virus advarsler sendes fra postmaster kontoen for dit domæne. Har du domænet "xyz.dk" skrives således postmaster@xyz.dk og "fra" feltet vælges - klik herefter på "Tilføj betingelse" Vælg herefter "Emne", "indeholder" og skriv "virus advarsel!" i tekst feltet og klik igen på "Tilføj betingelse". Klik herefter på "Indsæt AND" og juster rækkefølgen med brug af pilene.

Marker herefter hvilken handler der skal udføres. Du kan markere "Slettes" eller "Flyt besked til postbakke" og giv et navn for postbakken. Vælger man at flytte beskeden til en postbakke vil den ikke blive videre sendt til dit emailprogram (Outlook) men kan kun ses/behandles via webmail systemet. Vær også opmærksom på at din postkasse vil blive fyldt op med disse email og du periodisk skal slette disse manuelt. 

 Udskriv Fortæl en ven Giv din mening

 
 Arkiv
 :: Skift af kodeord for email 
 :: DNS - Domain Name Server - Domæne Navne Server 
 :: Sidste version til Access 2000 er frigivet 
 :: Automatisk SPAM filter på alle email 
 :: Kendte virus grupper der giver falske email adresser 
 :: Opsætning at regler via Mail Manager 
 :: Undgå TDC spærring 
 :: TDC har lukket for port 25 
 

Ama'r Web | Kastanievej 3 | 2791 Dragør | Tlf 70 208 280 | amarweb.dk © 1998-2004
Powered by fullXML from Ama'r web